søndag 22. mai 2011

Det var en gang....

Viser noen detaljer fra gangen. Lurer på om jeg skal tapetsere her....;) Har funnet en rålekker litt gammeldags tapet i beige med hvite blomster. Har lyst på nytt speil...dette hang her da vi flyttet hit, og det er litt for moderne etter min smak, hehe.Nattbordet som jeg har vist før har fått fast plass i gangen.Puffen som jeg malte og trakk om har fått en pute også. Ha en fortsatt fin søndagskveld. Nå blir det snart litt krokanis og jakten på den 6. sans. Klem fra Eli:)

4 kommentarer:

 1. Så fine bilder:) tusen takk for koselig kommentar hos oss, og for et kjempe fint tips:) Tusen takk for det:) Ja, syriner er helt fantastiske, og det er fint både i hagen og inne:) Et lite tips kommer her fra meg også:) Lag isbiter med syrinblomster:) Det er dekorativt på en varm vårdag:)

  Klemmer fra Myrullpiken<3

  SvarSlett
 2. Hei Eli, koselig du likte strikketøyet mitt . det er en kjole som snart er ferdig, bilde kommer snart så følg med!
  Rysjekanten får du ved å strikke 4 m i hver maske. Det ble 660 masker rundt kanten nede - litt trangt på pinnen kan du si :))))

  Liker bloggen din veldig godt .
  Ha en fin uke, klem fra Lillian ;)

  SvarSlett
 3. Så utrolig koslig i gangen din:)
  Så søt den lille benken med matchende pute .
  Ha en fin ny uke:)
  klem

  SvarSlett
 4. Kjempekoselig i gangen din. Lyst og lekkert.. Liker spesielt godt nattbordet, og puffen, den er helt herlig.
  Tusen takk for titten, og inspirasjon til å se igjenom min egen gang, og se om det var noe som kunne gjøres der. Og det er nok ikke umuligat malekosten må jobbe der, for å få litt mer lys, men ikke før senere i sommer, tenker jeg

  SvarSlett