fredag 4. mars 2011

MIne puslerier

Dette er et glass fra et utbrent duftlys som jeg skrubbet, limte på bilde, knøyt litt hysing rundt, og litt pynt. Voilà! Jeg har enda ikke bestemt meg for om dette skal bli slumreteppe eller vest. Time will show! Jeg har lenge ønsket meg et gammeldags heklet sengeteppe, og er godt igang. Må hekle ørten sånne firkanter, så jeg har litt å pusle med utover sommeren/høsten......;) Ha en knallfin fredag:)

5 kommentarer:

 1. Hei kjære Eli. så flott siden din er;) Står i stil til alt det lekre du viser frem;) Ja dine to prosjekter blir nok rasende fine når du har fått heklet ørten ruter, he he..
  Ønsker deg en strålende fin helg;) stor klem

  SvarSlett
 2. Takk, Ingrid. Ja, det er godt en har litt å pusle med. Bare helsa holder. Hvis ikke, har vi jo alltids tv'n...;) En fin helg til deg også! Klem tilbake:)

  SvarSlett
 3. Så flink du er:)
  Ja, prosjekter må man alltid ha på gang.
  Ønsker deg ei fin helg,
  klem Sissel

  SvarSlett
 4. Ja, ikke sant;) En fin helg til deg også, Sissel!

  SvarSlett
 5. Så flink du er, utrolig fine mønstre. Det sengeteppet blir jo bare nydelig. Du får bare ta en rute av gangen :-I Dette kommer du fint igjennom. De andre, er jo like fin til vest og til slumretepp, eller begge deler :-))Moro å få ett innblikk i prosjektene din Eli :-))

  SvarSlett