mandag 31. oktober 2011

Får aldri for mange lysestaker....:)

I dag er det også en fin dag med knallvær! Jeg har puslet litt rundt, ryddet, tørket litt støv, og mannen har lovet å støvsuge;) Planen videre er å gå tur(har blitt hekta), dra en svipptur i butikken, og steke vafler til vi får koselig beøk i ettermiddag.
I denne lyslykten har jeg som regel pleid å ha kubbelys. Nå la jeg litt mose i bunnen og plasserte et telys i en liten zink-telysestake i bunnen. Ble koselig, synes jeg!
Jeg fikk endelig tak i små lys til den nye mini-staken min. Lysene var så fint pakket inn, at de får ligge fremme som pynt.
Denne lille lyslykten har jeg ikke funnet noen plass til foreløbig, så den henger her så lenge. Kan jo ikke tenne lys i den enda, da.

Ha en fin-fin mandag alle sammen! 
Klem fra Eli:)

4 kommentarer:

 1. Deilig tid av året, til å ha lys i alle kriker og kroker. Har vurdert å kjøpe telys i pall.. hehe. kjempefine lysetaker du har, Eli. Likte den store lyslykta med hjerte, spesielt godt :)
  Jeg bruker mye telys i sånne store, også, så brenner de ut,og jeg slipper å gå rundt å slukke så mange lys om kvelden. :-)Ha en fin dag, og kos deg med tur ut i det fine været og med gjester. Klem

  SvarSlett
 2. Jeg elsker levende lys. Det er så fantastisk koselig. Her er det levende lys i alle kroker snart og jeg får liksom ikke nok. Det er telysholdere, lysestaker, lysfat og lykter overalt. Koselig, koselig :)
  Ha en super dag. Klem.

  SvarSlett
 3. Gleder meg til å komme i orden her igjen å få stua tilbake. (Den er jo full av kjøkkenting-kasser) Da skal jeg tenne lys i alle staker og bare ni-kose meg :D

  Klem Gretema..

  SvarSlett
 4. Hei Eli, jeg har maken hylleknekt men har ikke tenkt på at jeg kan henge lyslykt i dem - takk for tipset :)

  Klem fra Lillian :)

  SvarSlett