lørdag 15. oktober 2011

Helt i tåka

I dag er det lørdag, og jeg har sovet lenge. Det er så tjukk tåke ute, at jeg ser kun noen få meter forover. Det har blitt litt mildere, da. Kankje jeg skal gå en tur i dag......Ellers har jeg planer om litt gulvvask og klesvask. Må bare vise dere hva jeg fant på Prinsessbutikken:
Det er egentlig en sminkepung, og de hadde toalettmappe i samme serien. Serviettene måtte jeg jo bare ha til decopage:)
Hvis man ser på motivet her, er det ikke vanskelig å tenke seg hva jeg skal bruke denne til.......ha strikke eller hekletøy i, som jeg kan putte i veska. Den kostet kun kr 69,- og serviettene kr 29,- Ikke gæærn't, det. Nå skal jeg først drikke opp kaffen min, spise frokost som består av brød med kokt egg og kaviar, italiensk salat og sildesalat. Ikke noe lavkarbo her i gården. Har gått ned nesten 10 kg på å spise lite og ofte, både poteter og brød. Ha en toppers lørdag, alle mine følgere og bloggvenner. Jeg setter veldig pris på dere og de koselige kommentarene!
Klem fra Eli :)

3 kommentarer:

 1. Så fiiin den "veska" er, spørs om jeg ikke må prøvep komme meg en tur på princess en dag. jeg skulle sikkert ha laget sel, men disse var så fine, som du sier, til små håndarbeider, jeg må også stadig ha noen medisiner med meg, og er egentlig på leting etter noe slikt til å ha det i, som ikke ser ut som medisinveske... For jeg er egentlig ikke avhengig av å ha det som sminkeping, egentlig :-) hehe
  Så flink du er som har gått ned så mye i vekt. Jeg prøver her også, men er ikke lett, når en er så mye i ro, men prøver å strekke grensene litt.. Og jeg er ikke helt sikker på om lavkarbo er noe for meg heller.. Veldig mye pga trua, men jeg tror ikke skrotten hadde taklet så mye tungt fordøyelig mat.
  Kos deg og ha en fin lørdag.. her er det ikke tåke, men kaldt i dag, og nå kommer det litt skyer,,, Men her er det kosedag. Herr Kenwood har akkurat eltet en stoor bolle deig, som skal bli litt skolebrød, og kanelboller. bla.... så kan en lure på hvorfor vekta ikke går ned
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei på deg :)

  Så stilig sminkepung! En sånn kunne jeg også ha tenk meg... ;)

  Titter innom for å ønske deg en fin lørdagskveld! ♡

  Klemmer fra meg

  SvarSlett
 3. Så kjempesøt liten veske:)
  Flink som har gått ned såpass mye i vekt. Hos meg har den gått oppover i det siste. Er vel for mye i ro. Så har jeg en uvane at jeg spiser alt for sjelden og vel mye søtsaker :)
  Kos deg videre Eli...det er helg :)
  klem Sissel

  SvarSlett