tirsdag 25. oktober 2011

Hadeland Glassverk

Var en tur på Hadeland Glassverk i dag og kikket litt. Jeg synes ikke det var noe særlig nytt siden jeg var der sist, så det ble litt godteri til å gjemme i skapet, litt til å spise, og litt juletrepynt(viser seinere). Jeg fikk kjøpt meg noen lys og disse skjeene:
Det er lange caffelatte-skjeer som også funger som sugerør. Har vært på utkikk etter disse lenge. Kr. 49,- for en eske med 4. Billig! Se hva jeg fikk av mannen i dag, da:)
En liten myk bamse! Denne har jeg kikket på hver gang jeg har gått forbi lekebutikken. Den har hengt på et stativ på utsiden, og jeg, klåfingra som jeg er må ta på alt. Dette har mannen fått med seg, så han gikk rett inn å kjøpte den til meg. Den ser litt molefonken ut, så jeg har døpt den "Molle". Nå sitter han i stolen og får sikkert snart besøk av puser som pleier å ligge der. Nå skal jeg snart hente minsten på teorikurs, handle matvarer for moren min som ikke er helt bra i dag, også bærer det hjem igjen for å lage middag. Er det rart man blir sliten. Har vært og fått kjøpt nye piggdekk i dag, så nå kan vinteren komme......men helst ikke før lille julaften;)
Klem fra Eli:)

3 kommentarer:

 1. For en skjønn liten Molle. Skjønner godt at du har sendt den lange blikk. Enig med deg i at vi ikke trenger vinter før lille julaften :) Høres ut som om du har hatt en hektisk dag. Håper du får slappet av litt i kveld. Klemmer.

  SvarSlett
 2. Så søt bamse da :D Så gøy å finne noe en har lett etter lenge og at det er så billig i tillegg :D Ha en fin dag!

  Gretema

  SvarSlett
 3. Hei Eli...
  Får vel si det samme til deg, synd at jeg ikke kan besøke Hadeland Glassverk. Så noen bilder på tv fra den butikken de har der og den var jammen flott=))

  Ha en fiiiin dag!
  Klemmer

  SvarSlett