fredag 14. oktober 2011

Kjøpetryne

I kveld må jeg pent kose meg alene igjen, siden mannen blir borte på jobb i hele 10 dager. Jeg skal lage meg en lettvint kyllingrett med en Tuborg ved siden av, som jeg skal kose meg med til Idol. Som jeg sa i forrige innlegg, har jeg vært på jentetur, og her er resten av det jeg kjøpte.
Det er den lille mini-staken til høyre jeg kjøpte. Mangler bare små lys.
Denne har jeg hengt i stua der jeg hadde vimplene mine. Tenk så koselig det blir med julekort her til jul. Vimplene må finne en plass på soverommet, tror jeg.
Enda et skilt, hihi. Får liksom ikke nok av de. Dette hang jeg på kjøkkenet. Jeg kjøpte noe godteri der også, men spiste det opp før jeg rakk å ta bilde....;)
Jeg fikk også kjøpt meg ny lysestake i fattigmannssølv. Den jeg hadde knuste katta! Ha en toppers fredagskveld alle sammen!
Klem fra Eli

6 kommentarer:

 1. Så mye fint du har kjøpt da :)

  Fin blogg :)

  Klem fra meg til deg

  SvarSlett
 2. Hahahaha
  ler av overskriften din jeg;o))
  Ja vi er vel noen "kjpøetryner" når vi setter igang;o))
  Klem til deg Eli.
  Ann Berit

  SvarSlett
 3. hehe.. " kjøpetrynet" den var god.. det er jeg og innimellom! Herlige ting du kom over der da! FLOTT!
  Ha en fin helg!
  Klemmer fra Solveig!

  SvarSlett
 4. Så fine ting du har fått tak i. Det ble noen skilt med meg hjem fra London. Har en svakhet der jeg også.

  Ha ei flott helg

  Klem Bente

  SvarSlett
 5. Så masse fint du har fått kjøpt:-) skjønner godt at man kan få "kjøpetryne" når man finner så masse fint.. Nå er jeg heldigvis i gang med kommentarer igjen.. Jeg har slitt med å få lagt inn.. Jeg har skrevet, og velger legg inn og vips så var alt borte.. og med dårlig form og en hjerne i generalstreik, så ble det til at jeg gav helt opp å få det til.. Men nå virker det igjen... tjohoooo...
  Jeg har vært inne og lest likevel, og bloggen din er blitt kjempefin. Moro å skifte på bakgrunner. Du finner så mange som står så fint i stil til innholdet i boggen din. ha en god helg, selv om den er stille og alene. Klem

  SvarSlett
 6. Takk, alle sammen. Det med "kjøpetryne" er det mannen som har funnet på. Hver gang vi er i en butikk hvor jeg finner masse fint, sier han at jeg får et spesielt uttrykk i ansiktet. Jeg virrer rundt med hodet og øynene er som på en kameleon...prøver å få med seg alt på en gang;) Yeah, that's me:))

  SvarSlett