tirsdag 18. oktober 2011

Stille etter stormen

I går kveld og natt har det vært storm i kastene her. Vi på østlandet er nok ikke så vant med det. Jeg satt tørt og varmt inne og så på Wallander i går. I pausen skulle jeg ut og ta meg en liten "blås"(noen laster skal man jo ha). Jeg skulle rulle en med Winnertip. Da jeg kom ut fikk jeg se at esken med filtere hadde blåst avgårde, og 200 filterhylser lå strødd over hele hagen, også begynte det å regne. Da fikk nok naboen både høre og se noe de sjelden har opplevd, hihi. Jeg måtte inn og rope på sønnen, for å få hjelp med sankinga. Fikk da reddet det meste. Jeg lå våken og trodde taket skulle løfte seg i natt også, men det holdt. For et vær!
Her er siste rest av sommeren,,,,,pelargonia i en liten bukett. Nå er det jo høst, og rosa er ikke akkurat min farve da. Kanskje jeg skal henge villmarkskransen min i stua, bare sånn frem til jul, liksom. Den har en sentral plass oppe i gangen, men den er jo litt rustikk, og nå som det er så popis med hjortehoder, gevir etc.
Litt gøy når vi har laget den selv. Mannen har støpt og jeg har malt. Det var den gangen vi drev med hobbykeramikk. Nå skal jeg kose meg med en kopp kaffe og det nye Bolig Pluss som kom i posten i dag. Ha en fortsatt fin dag, alle mine kjære bloggvenner og følgere som jeg setter så stor pris på!
 Klem fra Eli:)

2 kommentarer:

 1. Haha,synest eg ser deg føre meg...i hagen og sanker papir:)
  Har vore eit frykteleg vær på Sunnmøre på morgonkvisten i dag også.Huttetu!!!
  Koselege bilder♥
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 2. Ja, her har vi også hatt skikkelig vind i dag. Begynner å roe seg nå. Koselig krans.

  Klem Bente

  SvarSlett