lørdag 29. oktober 2011

Gammel skuffehylle så god som ny

Dette har vært en fin dag! Har sovet lenge, vært avgårde og kjøpt godteri til "Knask eller knep"-gjengen. Vet jo ikke helt når de kommer, om det er i dag, i morgen eller mandag. Det varierer visst fra sted til sted. Åkke som, jeg er forberedt. Vil ikke ha egg eller banankliss på vinduene mine. Hva jeg synes om Halloween er en helt annen sak. Skjønner jo ungene, da. De ser jo sitt snitt til å få godteri;) Etter at jeg kom hjem fra byen, har jeg spist sushi til lunsj, og lagt siste hånd på prosjektet mitt. Mannen hang den opp for meg. Har ikke hender til sånt lenger jeg. Jeg har vært så heldig å få kjøpt denne på brukten for en hundrelapp. Det er greit at det er in med furu igjen, men nei takk! Jeg liker at det er en helhet i ting, så denne måtte bli hvit.
Sånn så den ut før. Håndtakene så ut til å være lakket.....! Jeg pusset og vasket, men fikk de ikke helt blanke, men det gjør ikke noe. Synes de ble ok med litt slitt/gammel finish.
Sånn! Da ble den hvit:)
Jeg ble fornøyd, og mannen ble fornøyd;) Nå er det snart på tide med matlaging. Blir hjemmelaget Biff Stroganoff i dag, og selvfølgelig rødvin. Ha en fin-fin lørdagskveld mine kjære venner og følgere i blogglandia!
Klem fra Eli:)

3 kommentarer:

 1. Så koselige det ble. Skjønn skuffehylle. Og den passa jo så godt sammen med det andre du har på veggen. Herlig.
  Tror vi synes det samme om Halloween ;)
  Ha en fin lørdagskveld. Klem.

  SvarSlett
 2. Åh så fin den ble. Passa kjempe godt inn der.
  Her går ungene "knask eller knep" på Mandag. Så jeg har også kjøpt inn litt for å ha på lur. Men jeg tviler at noen kommer hit. Vi bor litt bortenfor byggefeltet og det er ikke gatelys her, så det er vel litt for skummelt å gå hit. ha en fortsatt fin helg.

  klem Gretema

  SvarSlett
 3. Den hyllen var kjempefin. jeg kan ikke si jeg har sett maken til den før. men småskuffer har en alltids bruk for. jeg trenger iallefall alltid steder og putte småting....
  Hørtes veldig godt ut med hjemmelaget biffstroganoff. :-)
  Jeg har , selv om jeg har hatt unger og barnbarn i huset, hele helgen, holdt av litt godteri til halloweenungene.
  ha en fin søndag, og kos deg,Klem i fra Heidi

  SvarSlett