onsdag 23. februar 2011

Det aller søteste te-servise

Jeg som har vært på jakt etter tekanne i sølvfarvet glasur, har funnet verdens søteste kanne med roser. Hos booklubben faktisk..... jeg har jo selvfølgelig lyst på hele settet, men fat har jeg nok av, og jeg trenger ikke fløte og sukkersettet, men resten....sukk. Lekkert, ikke sant;) Ha en toppers dag!

4 kommentarer:

 1. Så nydelig teservise.
  Dette hadde nok jeg kledd også tror jeg. Om en ikke har bruk for alle dele, så får en bare la de følge med på kjøpet. Ikke alltid like lett å finne det en har lyst på, og da for en heller dra med bakdelene :-))
  Fater kan jo gis bort som gaver også. De MÅ jo ikke passe til ett servise .
  Den tekannen likte jeg spesielt godt. Jeg bruker jo ikke de jeg har heller, de står bare til pynt, men.... denne ar fin

  Billige duftlys du fikk tak i. Jeg har ikke prøvd de, enda så ofte jeg er på europris, men har fått skrekken av duftlys ett par ganger, da de til og med har luktet sterkt ute på verandaen.. hehe. men det lukter så godt når det bare er normal svak lukt :-))

  Ha en fin dag

  SvarSlett
 2. Ja, det med duftlys er jeg helt enig i, det er derfor jeg liker de fra Europris. De er svake. Det te-serviset er ikke samlet, det er pris per del, så da slipper jeg å kjøpe det jeg ikke trenger....men det blir litt dyrt for det, så jeg må nok pent vente, ja:P

  SvarSlett
 3. Lekkert service ! Ser at du også har kronisk sykdom og at denne interessen for interiør hjelper i hverdagen. Er så enig i netopp det, føler det på samme måte selv. Men av og til kan jeg også føle at jeg blir sliten og denne bloggingen tar mye av tid og krefter. Men da prøver jeg å avpasse etter formen..
  Ha en fortsatt fin kveld, klem sissel

  SvarSlett