onsdag 16. februar 2011

Magneter

Er du også av dem som har kjøleskapet fullt av magneter med lapper fra skole, regninger som haster, ting man skal huske på, ting man må kjøpe osv? Joda, been there, done that! Ble veldig lei av det. Pent er det jo ikke! Noen "må henge opp"-ting henger diskret på siden av kjøleskapet, så fronten ser sånn nogenlunde ut, ihvertfall. Jeg fant noen magneter på kremmerhuset som jeg falt for. Disse henger bare til pynt:)De er litt gammeldagse og nostalgiske, og det synes jeg er fint;) Ha en fin onsdagskveld:))

3 kommentarer:

 1. jepp jepp lapper på kjøleskapet er "IN" når man har barn hehe. Disse var utrolig fine, kanskje jeg skal kjøpe noen sånne selv =)
  Ha en fin kveld videre
  heidi

  SvarSlett
 2. Så fine de magnetene er... Det er en av de tingene jeg merker at jeg har voksne unger nå. Kjøleskapsdøra er ryddigere... hehe
  men jeg må ha noen magneter der. Men har maest julemagneter, som vesle barnebarnet på 4 er helt oppslukt av. Også vant jeg en sånn fin magnet, som henger øverst oppe...
  Tenkte jeg skulle se om jeg kom meg en tur på Gulskogensenteret i Drammen på Panduro, og da ligger Kremmerhuset to butikker på bortsiden.

  SvarSlett
 3. Ja, ikke sant. Det var dette med at når unga var små, skulle de henge opp tegninger der også. To hver, minst! A4 format;) Mannen hater lapper på kjøleskapet, men disse magnetene her godtok han....riktignok uten innhold, hehe.

  SvarSlett