søndag 20. februar 2011

Søte potter

Jeg kom over disse pottene med perleblomster i blomsterbutikken. Det ser ut som fløtemugge og sukkerskål på brett, men de sitter fast. Ordentlig søte, synes jeg. Ha en fortreffelig mandag:)

6 kommentarer:

 1. De var helt etter min smak;) Nydelig.
  Og veldig flott den lampen du har laget;) Du har så mye fine innlegg;) stor klem

  SvarSlett
 2. Takk, Ingrid!Blomsterpotta kjøpte jeg på Floriss:)Blogging har nok blitt den nye hobbyen nå som jeg ikke får dillet og laget hjemmesider lenger. Jeg har enda ikke funnet ut hvordan jeg får laget bakgrunn selv. Er vel noen koder for det også, kanskje....;)

  SvarSlett
 3. Så fine disse er. Disse var helt min smak også :-)Du er flink til å finne fram fine ting når du er ute og handler :-))
  Alltid koselig å få kommentarene dine også Eli :-)
  Det bøir en hobby dette med bloggen ogsp, Man blir raskt avhengig av å kikke rundt på bloggene og tenke på hva en skal skrive på egen.. hehe.. nå er Facebook, og bloggen stadig oppe, i bakgrunn når maskinen er i gang
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 4. Denne var jo helt skjønn!
  Må få gratulere deg så masse med overstått bursdag, tenk bare 49 !Uff ikke noe morro å ha passert de 50, det kan jeg love!
  Stor forskjell på det og fylle 40 og gå over terskellen til 50.
  Takker for de superkoslige kommentarene du legger igjen, gledes hver gang det dukker opp kommentarer ifra deg.
  Ha ei fortsatt kos uke, klem sissel

  SvarSlett
 5. Så søte dere er:) Blir glad jeg, når jeg leser kommentarene deres, og koser meg lenge inne på bloggene deres! Jeg syntes det var helt grusomt å bli 40,,,,uff. Jeg har aldri tenkt til å bli kjærring, DET, er ihvertfall sikkert. Jeg hadde langt lyst(er naturlig blond) hår til ned på rumpa til for 2 år siden. Da klippet jeg meg, til min manns store forskrekkelse. Nå sparer jeg igjen, og har til midt på ryggen, samt at jeg farvet det mørkebrunt! Trives som brunette jeg, men fant fort ut at jeg egentlig begynner å bli naturlig grå...*ler* Pyttsann, så lenge det finnes farve til både ansikt, hår og kropp, og litt freshe klær, behøver man ikke være eldre enn man føler seg! Hva gjør vel en rynke her og en linje der? Det vitner om erfaring, visdom og verdighet, spør du meg:)

  SvarSlett