lørdag 26. februar 2011

Lørdagsstemning

I dag er det sløvedag. Skal en bitteliten tur til byen, men planen er å få med seg litt sport på tv'n. Er jo ikke hver dag det er VM i Oslo;) Nå er ikke jeg noen sportsidiot, langt derifra, but still... Har en stor håndarbeidsveske ved siden av meg i stua med hekle og strikke-tøy. Har ikke mindre enn 3 prosjekter gående på samme tid. Det har sin naturlige forklaring....siden jeg er plaget av leddgikt, kan jeg ikke hekle så lenge om gangen. Må variere litt stilling med fingrene, så da strikker jeg litt innimellom. Jeg holder på med heklet hvitt sengeteppe, strikker lapper til veske i 4 farver, også hekler jeg samtidig lappeteppe. Joda, har nok å henge fingrene i...bokstavelig talt;) Ha en knallfin lørdag:) Klem fra Eli.

1 kommentar:

 1. Veldig greit å ha flere håndarbeider og bytte ¨på, slik at en får med seg stive finger :-) Men stoooore prosjekter du er i gan med . Skal bli moro å se de, når deu er ferdig .
  Ha en fin lørdag og kos deg med sporten, og håndarbeid.
  Rolig dag med sport, som jeg vanligvis ikke ser mye på til vanlig jeg heller, Bare en liten tur innom min mor, så er sofaen min, resten av dagen.
  Kos deg
  Klem

  SvarSlett