fredag 18. februar 2011

Prosjektet mitt

Da har jeg endelig fått plassert stickersene jeg bestilte hos Hilde Heimdal:) Ble ikke lampen fin? Det synes jeg! Skriften synes ikke når man står, men når man sitter ved spiseplassen, lyser ikke den hvite farven inni lampen opp lenger, da ser man de koselige ordene istedet. Me like:)

4 kommentarer:

 1. For en Super ide dette var og for ei kjempeflott lampe! Me like også..
  Har selv bestilt meg to stk. nye litt industripregede lamper som jeg skal henge over spisestubordet. men selvsagt tre uker bestillingstid, ventetid..
  men da skal lysekronen over bordet taes vekk.Ja noe planer må man jo ha!
  Ha ei fin helg, klem sissel

  SvarSlett
 2. Takk, Sissel. Det hender jeg glimter til, serru;) Jeg hadde lyst på lysekrone, men har ørten downlights i taket, så det ville sett litt snålt ut. Denne lampa fra Ikea kostet 100-lappen. Har sett rålekre industrilamper rund om, så det blir spennende å se hva du har valgt:))

  SvarSlett
 3. Kjempestilig lampe, Det ble veldig fint med ordene oppi lampen. Og en kjempegod ide. :-)) Har et noen taklamper, men får meg liksom ikke til å skifte de ut.. selv om et par av dem absolutt ikke hadde gjort oe om ble skiftet ut. men ble litt lysten på det, når jeg så lampen din :-))

  SvarSlett
 4. Jeg får stadig tips og ideer av blogger jeg er innom, men denne ideen med skrift inni lampa har jeg finni på sjøl;)Ikke ble det dyrt heller. Lampa pluss skriftene kom på ca 300,- :)

  SvarSlett