lørdag 12. februar 2011

I dag er det vår igjen:)

For en deilig lørdag. Jeg er helt alene hjemme med pusene. Mannen er på jobb, og gutta er på lan. Dvs data-overnatting i stort lokale med mange nattevåkne data-nerder, hehe. Jeg har sett litt på hopprenn på tv, og nå skal jeg ta meg en liten tur ut i solen før den går ned. Skal i butikken for å kjøpe meg litt god mat som bare jeg skal spise....mmmmm. Tenker det blir sushi eller scampi!Siden det er morsdag i morgen, og jeg må dra og hente mannen på jobb, kjøpte jeg rosa tulipaner til mamma i går. Det ble selvfølgelig med en bukett hjem også. Koselig med blomster på bordet i helgen, og selv om jeg holdt på å kjøpe hvite(favorittfarven), truet jeg meg til å velge litt mer farve. Ha en toppers lørdag:)

1 kommentar:

 1. Nydelige tulipaner, Koselig med litt blomster og farger, enda de hvite, er flotte.Og koselig er det,enten man kjøper de selv eller får de.
  Det har vært flott her i dag også ( det er jo ikke såååålangt unna :-)) Men er kaldt, nå er det godt under 20 ute her. men koser meg inne foran peisen.
  Jeg var innom på Ica Maxi i Drammen denne uken, der hadde de noe de kalte en kaffekjele/kanne, men den var veldig lik e tekanne, i stål/sølvfarget. jeg hadde ikke noe å ta bilde med til deg. Men er det det en Ica Maxi i nærheten av deg, så kan du jo ta en titt..
  Og tusen takk for en koselig melding på bloggen min. Det tar nok litt tid før disse stoltrekkene er ferdige, men jeg gleder meg til de er.
  Ha en koselig lørdagskveld . klem

  SvarSlett