mandag 28. februar 2011

Heklet lampeskjerm

Jeg hadde en skomakerlampe i messing som jeg syntes hadde gått litt ut på dato, men med en sprayboks med sølvfarve og en hjemmeheklet lampeskjerm med perler og litt pynt, ble lampen så god som ny:)

3 kommentarer:

 1. Så fin den lampen er. Jeg er glad i slike "løsninger". Romantiske og med ens egne og pesonlige smak. Kjempefint.. Jeg skottet opp på mine lampetter, men de er dessverre motsatt vei. Og da er det vrient å få hekleskjermen til å stå rett opp... men jeg er litt lei de skjermene, så jeg kunne tenke meg noe annet men har ikke funnet noe. Kanskje ett bruktfunn, og ideen din hadde gjort at jeg fikk byttet de ut
  ha en fin mandag i finværet.
  her er det en horisontal dag, og nyter det å kikke ut på finværet. Og drømmer om vår
  Klem

  SvarSlett
 2. En av de lampene jeg har i stua, har jeg funnet i bruktbutikk. Sprayet den i sølv-grått, og byttet skjerm. Jeg vil heller ha gamle ting jeg har fikset på selv enn dyre designer-ting. Det sier meg ingenting.

  SvarSlett
 3. Helt enig med deg Eli. jeg har kjøpt meg noen nye møbler nå når jeg kjøpte leiligheten. Men heller ikke det er dyre ting, mer møbler i stil jeg liker, Men jeg er egentlig mest gld om jeg kan finne noe som jeg kan pussse opp, og øage til slik jeg vil ha det. Har en god del arvemøbler, som sikkert ikke er pene i andres øyne, men for meg har det affeksjonsverdi, og det betyr mye mer :-))
  Jeg laget taklampe til campingvognen av en gammel skjerm og en strikket duk etter min mormor i fjor.
  Nå har vi heldigvis fått bruktbutikk i sentrum her. Og der er det rimelig. Den er drevet av mennesker som har falt utefor, og er arbeidstrening, og non-profitt,,Og jeg koser meg utrolig, når jeg kommer meg dit en tur.
  Og det har jeg i dag, men i dag kikket jeg bare etter stoffer
  Ha en fin kveld

  SvarSlett