søndag 12. juni 2011

Soverommet før og etter

Sånn så soverommet ut før, med de gamle nattbordene, den gamle senga og det altfor korte sengeteppet. Her har nattbordene fått nye knotter, men akk så kjedelige. Jeg er så lei av furu! Visdalen nattbord fra Ikea. De har gått ut av produksjonen, men en gang syntes jeg de var fine.... Her har jeg ny seng, men det synes ikke under to kappelaken. Det er en type sokkelseng. Kjempegod å ligge i, da! Nattbordene har fått seg en omgang med malerkosten, og mørkegrått er jeg fornøyd med....selv om støvet synes mye fortere;) Jeg heklet en kant og sydde på det snuppete sengeteppet, og da passet det bedre. Kunne sikkert hatt en rad til, men det tok så laaaaang tid, og det er andre ting jeg har lyst til å lage også;)Disse gardinene kjøpte jeg i vinter på KID og heter Maria Voile...eller noe sånt;)Pga plassmangel måtte jeg ha bokhyllene på soverommet, men for at det skulle se litt mer ryddig ut, sydde jeg forheng av et gammelt laken. Det er helt vanlige rimelige hyller fra Ikea, og med tid og stunder skal jeg ha skapdører på dem, men de koster jo mer enn selve hyllene, så det får vente litt. Joda, jeg er fortsatt full av dem.....;) I dag er det knalldag, og jeg har sittet ute i sola, hørt på lydbok og heklet på det hemmelige prosjektet mitt....Sola er nok bare innom for å snu, så til tirsdagen skal jeg kjøpe meg slagstøvler. Har jo bare mokasiner og sandaler, og nå om dagen regner det på en helt ny måte, har dere lagt merke til det? Sprutregn som gjør en våt til langt oppå leggene! Meeeen i dag er det SOL!!!:))Ha en toppers dag! Klem fra Eli:)

4 kommentarer:

 1. Hei! Hadde bare lyst til å ta turen innom og si hvor koselig jeg synes soverommet ditt ble. Kjempe-fin blogg har du også:) "Store blogger" har tid til å kommentere de også - kanskje ikke hos alle alltid - men en gang i blant. De setter i alle fall LIKE stor pris på leserne sine som alle andre - men tiden strekker ikke alltid til;)

  Ha en fortsatt fin pinsehelg. Håper du tar turen innom meg også?

  KLEM KLEM
  Anette:)

  SvarSlett
 2. Heisann og god Pinse i heimen :)
  Skal si du har fått til et lekkert,hærlig soverom ..med masse skjønne detaljer. For et nydelig sengeteppe :) Smart med den gråfargen på nattbord, fin kontrast!
  Takker for kommentar på siste innlegget mitt. Laget det ikke for manglende interesse ifra Nib, men syntes det er på tide at noen roper ut. For det er jo så masse andre flotte blogger her inne som aldri får en sjanse..Noen er vel mye i overkant av de som alltid får vist seg frem. Liker desverre ikke urettferdig behandling, her er det mange å velge mellom..
  Så laget nok " storm i et vannglass" med dette. Ikke for at jeg SELV tror at MIN blogg fortjener mere omtale enn noen andres,som nok noen har trodd :)På grunn av at jeg skrev dette.
  Ha ei fortsatt fin og kos Pinse :)
  klem

  SvarSlett
 3. Anette, så koselig at du tok turen innom. Kommentaren min om at de store bloggerne ikke tar seg tid til å besøke tilbake, må jeg nok nå bite det i meg, hehe. Jeg er ikke følger av deg, og tror nok ikke jeg har lagt igjen spor hos deg,,,såvidt jeg husker, men da er det jo ekstra koselig at du stakk innom, for du har jo flere tusen følgere;) Setter jeg pris på. Skal stikke innom deg jeg også, kanskje får jeg en ny idè eller to.....er vel derfor vi driver med det vi driver med, ikke sant:)

  SvarSlett
 4. Så fint det ble. Den heklekanten er virkelig flott altså og med grå nattbord ble det fin kontrast. Jeg har samme gardiner som deg på soverrommet hi hi hi.
  Å være full av drømmer er viktigere enn mange tror. Der ligger roten til alt kreativitet og utfoldelsestrang. Herlig.
  Klem
  Randi

  SvarSlett