mandag 18. juli 2011

Nytt og gammelt

Jeg har flyttet om litt på ting i stua. Fant ut at de brune tingene i grunnen passet best sammen. Blir nok flere rustikke ting utover høsten/vinteren. For å lune litt i alt det hvite. Se hva jeg fikk av mannen, da! Han visste at jeg ønsket meg dette speilet, og mens jeg kikket på noe annet, kjøpte han det:))Ha en toppers dag i sol eller regn. Klem fra Eli:)

4 kommentarer:

 1. Så fin den speilen er. og så godt den passet inn :-) Moro å få sånne overraskelser av sine kjære. Overraskelser er alltid moro.. De stuegardinene er virkelig fine :-))
  Og bloggsiden din her inne, blir finere og finere... vet ikke helt hva du gjør, men den blir bare finere og finere å se på :-) Ha en fin dag i regnværet. Og håper formen din ikke e så ille,og at du får slappet av åog lest litt. her er det hvile dag i dag, etter at 4 åringen har reist. Jeg har slitt med hodepine i hele helga, men det er jo så moro med disse små, selv om en ikke henger helt med hele tiden. Nå skal det bli godt med noen rolige dager, også starter vi ferien på fredag. Gleder meg
  Ha en fin dag Eli, så blogges vi plutselig igjen ... Klem

  SvarSlett
 2. Klarer visst fint å spore av meg selv her. Skulle skrive at de rustikke tingene dine var kjempefine, og at det er en veldig fin måte¨brekke av alt det hvite imellom. Har ike nor særlig av det, men e ikke dumt for å få litt "farge"
  Ny klem

  :-))

  SvarSlett
 3. Hei på deg :)

  Takk for ditt innspill ang skapet. Men det "måtte" males innvendig... ;) Er super fornøyd! :)

  *--- Klemmer ---*

  SvarSlett
 4. Flotte og inspirerende bilder som alltid.
  Spennende det å skulle legge inn litt andre farger som en fin kontrast..
  Speilet var knæsj altså..helt min smak :))
  Takker for hyggelige ord på bloggen..du er så god :)
  Klem

  SvarSlett