onsdag 27. juli 2011

Selvlaget, kjøpt og fått

Nå har også jeg fått meg vimpler! Jeg lagde de av tapet og klistret på små englebilder. Synes den ble litt søt, da. Jeg er medlem av hobbyklubben, og forrige måneds bok var denne om cupcakes. Jeg pleier å avbestille bøkene, men denne bare måtte jeg ha;) Jeg kom over dette spannet på Skeidar. Hadde egentlig tenkt til å ha det ute med blomst i, men det henger nå her så lenge. Tror kanskje det havner i stua etter hvert. Jeg hadde besøk av gode venninner i går, og de hadde med seg denne flotte blomsten i den søteste krukke.Ha en toppers dag, alle sammen!

3 kommentarer:

 1. Så søte de vimplene, du er så flink :)
  Gode venner er godt å ha og flott gave de hadde med også. De aner nok hva du liker :)
  Ha en fin kveld videre
  klem

  SvarSlett
 2. Kjempesøt vimpel du har lagd :)
  Likte også godt den sinkbøtten, har plutselig fått så sans for sink å tror det blir mere av det hos meg i løpet av høsten :)

  Ønsker deg en fin morgendag
  Klem Mette :)

  SvarSlett
 3. Så fin den vimpelrekke ble. kanskje jeg skal lage meg noe slikt, når jeg skal lage meg en ny,. Jeg sydde en for en stund siden, men barnebarnet ble så begeistret for den, så da kunne ikke momor si nei.
  Har du sett det heftet de har i dagligvaren nå?? Jeg måtte kjøpe det med, men det ligger hjemme, så får ikke tatt bildet av det nå, Det heter Nostalgiske bilder, eller noe slikt, og ha masse gammeldagse bilder, som jeg tenkte å kjøre i scanneren.. en vakker dag


  Det blir servert cupcaces i store mengde hos deg nå?? boka ser veldig fin ut, Og får en ikke bakt, så er den iallefall dekorativ.
  Sammen med den nydelige blå blomsten, som jeg seff ikke husker hva heter. Jeg er heldigvis blitt flinkere til å stelle blomster, enn å huske navnet på dem :-)
  Og den nydelige sinkbøtten. Den passet fint der den henger nå også
  Det har gått tregt med kommenteringen min om dagen, men nå håper jeg at hverdagene, på en eller annen måte er på vei tilbake :-)
  Håper du får en fin dag, og koser deg , denne uken. Vi får prøve å nyte solskinnsdagene. Nå skal jeg ut, og bla i oppskrifter, og sy til en liten grand niese... den historien skal jeg en dag fortelle deg.
  Stooooooor varm klem til deg

  SvarSlett