mandag 1. august 2011

10 års bryllupsdags-gaver:)

Til onsdagen har vi 10 års bryllupsdag:) Det er bare det at mannen dro på jobb igjen i dag, og blir borte en uke, så den feiringa skulle vi tatt nå i helgen. Da ble jeg sjuk! Tror ikke jeg har hatt så vondt i leddene noensinne. Knasket piller som sukkertøy og måtte bare ligge. Vi får ta det igjen! Meeeen, han hadde vært og kjøpt ting til meg. Sist vi var og handlet var han med inn i en av mine favorittbutikker, og jeg gikk og pekte og bablet: "Den var fin, og DEN var fin og den og...." Mens jeg var og handlet mat hadde han kjøpt tre av tingene jeg kikket på! Er han snill, eller!? Trearmet lysestake, kammerstake og en liten mugge, fikk jeg. Han syntes ikke det passet med blomster i disse dager, og det er jeg enig i. Må vente litt med det. Jeg synes at kammerstaken passet godt ved siden av det spannet jeg kjøpte her forleden. Denne mugga kan jeg ha små blomster i, melk til kaffen, eller bare til pynt.Jeg håper jeg er litt bedre i morgen, for jeg har jo ting jeg skulle ha gjort! Blir både svimmel og sløv av å ligge på sofaen! Nå skal jeg se en film også skal jeg legge meg. Ha en fin-fin morgendag, alle sammen!

5 kommentarer:

 1. Så heldig du er, den lysestaken var bare helt skjønn :)

  Masse god bedring til deg
  Klem Mette :))

  SvarSlett
 2. Gratulerer med bryllupsdag. :)
  Kjempefine ting du har fått.
  God bedringsklem.

  SvarSlett
 3. Gratulerer så masse med Bryllupsdagen :)
  Synd at ikke mannen er hjemme på dage,men dere får ta det igjen når han kommer hjem igjen :)
  Så skjønne ting han hadde husket deg med på dagen :)
  Jeg og mannen hadde 35 års bryllupsdag i juni og da fikk jeg en 6 liters Champisflaske av den gode Asti...tror du jeg gleder meg til å knekke den..Men da må det være et lag for den må jo drikkes opp samme dag som den åpnes..så den står i baren og venter på rette stunden:)
  Etter som det ikke ble noe feiring på selveste dagen, er den da enda uåpnet.
  Ha en flotters dag og god bedring til deg, Eli.
  skjønner du sliter med formen.
  klem

  SvarSlett
 4. Takk, alle sammen. Så søte dere er:) Formen er litt bedre nå. Måtte doble dosen:/ Ellers renner jeg snart bort.....sommeren kom til slutt her på Østlandet! Klem;)

  SvarSlett
 5. Gratulerer masssssssssse med bryllupsdagen. Kjedelig at du skulle være syk, og at det akkurat var arbeids, og bortetid for mannen. Men skal si han er flink med gaver, Heldig du er. Jeg er glad for å se at formen din er bedre. Varmen er dessverre ikke noe god i stor doser for syke skrotter. her går det litt i rykk og napp.
  Du har jo all feiringen til gode iallefall :-) Den kirkestaken (er det ikke det det heter??) er bare nydelig. Har siklet leng på en slik. Kjempefine både kammerstaken, og muggen også. Jeg er glad i mugger som blomstervaser :-))
  Sender deg en varm... eller avkjølende klem, og håper på bedre dager

  SvarSlett