fredag 26. august 2011

Mirror, mirror on the wall....

Jeg hadde et gammelt furuspeil i boden som jeg fikk en ide med. Nå glemte jeg i farta å ta før-bilde(som vanlig), så jeg måtte leite opp et bilde på nett. Fant et på Finn. Sånn så speilet mitt ut, ihvertfall. Jeg ble fornøyd med speilen, jeg. Malte den hvit, pusset litt for å få den rette looken, og satte på overføringsbilder og bokstaver. Jeg pusset bort en flekk av speilet på baksiden, og limte på et bilde. Denne idèen fikk jeg av en blogg jeg følger, men husker ikke hvilken i farta.

5 kommentarer:

 1. så fin den ble. Morsomt å få slike ideer, og spesielt når resultatet blir så fin som dette :-)) Kjempeflink er du.. Håper du ha en fin helg.. Ligger her på sofaen, og tørker, var en liten tur ute, trodde himmelen kom ned, og et forferdelig tordenvær.. Kos å komme inn igjen. Håper du får en fin helg, uansett vær, og føreforhold
  Klem

  SvarSlett
 2. Så fint speilet ble. Morsomt å få til noe annerledes, ikke sant?

  Ha ei strålende helg

  Klem Bente

  SvarSlett
 3. Så flott .
  Du er virkelig kreativ.
  Til din kommentar hos meg :
  Hvem tror du kom hjem med små glass med forskjellige pastellfarger ???
  God helg og klem fra Ingunn:)

  SvarSlett
 4. Dette ble virkelig et annerledes og ikke minst stilig speil, kjempefint:)
  Takk for at du skjønner hva jeg mener med mitt siste innlegg..Ble virkelig både skuffet, irritert og ikke minst ganske så sint da jeg fikk sett dette med postkassen i løpet av går dagen..Det ligger tross alt en del bak et prosjekt som blir laget og lagt ut på bloggen så ikke så veldig morro, når noen får seg til å være så utrolig frekke.
  Blir spennende å se om du lykkes i å få gardinene:)
  Ønsker deg en fin ny uke
  klem

  SvarSlett
 5. Hei.
  Kjempesøt makeover,flink du er.
  Håper du får gardinene du ønsker
  deg.
  Ha en fin dag.
  Klem.

  SvarSlett