tirsdag 3. januar 2012

Endelig er jula ryddet bort

GODT NYTT ÅR, OG TAKK FOR DET GAMLE! I dag har vi fått ryddet ut all jula. Det var litt av en sjau, så jeg er glad mannen var hjemme. All pynten skulle jo i esker og høyt opp på hemsen i garasjen, juletreet skulle demonteres, gardiner skulle ned, og nye opp igjen. Så deilig og lyst det ble. Eneste skår i gleden er at jeg ikke har helt hvite blondegardiner til stua. Jeg har så lyst på Maria Voilè fra Kid. De har jeg på soverommet, men de finnes ikke på nettsiden deres lenger, så jeg er stygt redd for at de har gått ut. Typisk meg i såfall. Har jo litt uflaks når det gjelder gardiner. Holder på i evigheter for å få tak i. Meg i et nøtteskall, liksom;) Uansett, var det deilig å få opp noe annet enn nissegardin på kjøkkenet.
En liten tuja og et "snøtre" er siste rester fra julen. De får stå, men julestjerner er kastet!
Dette sink-skiltet fikk vi av minsten til jul. Gutten til mammaen sin det tenker jeg, som vet hva slags smak mamma har...;)

Nå skal jeg holde sofaen med selskap en stund. Litt bedre etter en uke med betennelse i hofta, så da er det jo helt meg å styre fra 7 om morran til 4 om ettermiddagen. Ber liksom om vondt, da.....:/  Håper dere vil følge meg i 2012 også. Jeg blir også veldig glad for alle de koselige kommentarene dere legger igjen!
Ha en videre fin tirsdag, alle sammen.
Klem fra Eli:)

11 kommentarer:

 1. Her er også jula ryddet ut tok en "sjau" på 1.nyttårsdag. Koselig å pynte til jul men nesten enda bedre å få alt det røde og alle nissene ned i eskene sine igjen ...hihi... Huff betennelse i hofta hørtes ikke godt ut. God bedring.Ønsker deg en fin-fin kveld :-) Klem Trude

  SvarSlett
 2. Så romantiske gardiner, kjempesøte. Jula ryddes ut her og,saakte. Gleder meg til å følge bloggen din videre. God bedring og ha en fin kveld. :)
  Klem M

  SvarSlett
 3. Hei, og Godt nyttår til deg.
  Tusen takk for fine ord fos meg.
  Setter veldig pris på det.
  Jeg bor ikke så langt fra Kid butikkene på Sørlandsenteret og i Kristiansand og i Vågsbygd senter. Vist du ringer de og hører om de har gardinene inne, kan jeg gjerne gå og kjøpe de for deg og sende de til deg. ( Men du har kanskje en kid butikk i nærheten av deg? og har allerede sjekket det ut)

  Flott blogg du har, gleder meg til å følge deg videre inn i 2012.

  Klem fra Ine

  SvarSlett
 4. Tusen takk for koselige kommentarer:)) Takk til deg Ine, det setter jeg virkelig pris på, men de gardinene er ute av sortimentet, jeg bor rett ved en Kid butikk, så jeg har tenkt til å spørre om de kan sjekke opp om de får gardinene igjen, men jeg har jo sett noen som ligner både billigere og dyrere.....har saumfart nettet, hehe, så det blir nok en råd etterhvert;) Så koselig at du vil følge meg! Stor klem:)

  SvarSlett
 5. Oi, betennelse høres ikke godt ut, masse god bedring til deg!
  Deilig å få bort jula......og kjøkkengardinene dine var nydelige!
  Lykke til i jakten på blondegardiner:)
  Ønsker deg en fin dag!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 6. Godt nyttår eli.... så koselig kjøkkenvinduet ditt ble.jeg har og tatt jula og liker det lyse som kommer fremover nå....idag skal jeg på prinsess å se på stue gardiner fått en del gavekort jeg har lyst på lyse gardiner i stua nå litt lei dem brune..vi får se..jeg har tenkt å få lagt ut litt bilder på bloggen min er ikke så flink dom deg altså..ha en fin dag snuppa...det kommer pakke til det etterhvert i posten er bare ikke helt ferdig ..klem

  SvarSlett
 7. Ja Anita, du må legge ut bilder på bloggen din, så jeg får stilt nyskjerrigheten min, hehe. Pakke til meg? Oj, nå ble jeg spent;)

  SvarSlett
 8. Koselege bilder Eli:)Har ikkje rydda vekk jula enda,men det er like før iallefall.
  Er på jakt etter nye gardiner til kjøkkenet.Lyse,lette og gjerne blonder....so får vi sjå;)Likte so godt dine!!!

  Ønsker deg ei god helg♥
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 9. Heia Eli :)
  Ja blir godt å få ut jula nå kjenner jeg, har holdt på i noen dager nå for her er det jul i alle rom å når formen ikke er helt på topp tar ting tid !!
  Ble kjempekoselig på kjøkkenet ditt iallefall å det skiltet var kjempefint :)

  Masse god bedring til deg, å håper du får ei fin helg
  Klem Mette :))

  SvarSlett
 10. Så flott plante du har stæsja opp med :)
  Ikke alltid like enkelt dette med å få tatt skikkelige bilder som en blir fornøgd med, særlig på denne årstiden. Har selv funnet ut at jeg får de beste uten eksternblitzen.
  Jeg ryddet vekk julen på nyttårsdagen, brukte flere timer...Har enda ikke fått opp kjøkkengardiner, har så lyst på noen nye så får se:) Huset er iallefall vasket og siste teppene lugtet og lagt på nå ikveld, så hærlig D..:)
  Håper du lykkes i å få shoppet de gardinene du ønsker deg.
  Ser at du fremdeles sliter med vonde hofter, ikke noe særlig. Har vært på butikken og hatt litt matinnkjøp i dag, og da er jeg heelt gåen og fullstendig utslitt etter en sånn tur...men sånn er det.Derfor tar også ting dobbelt så lang tid imot det gjorde før..
  Klart jeg kommer til å følge deg også i det nye året, gledes til det:)
  God bedring og ha ei finfin helg, Eli
  Klem Sissel

  SvarSlett