søndag 11. desember 2011

Rosettbakkels og ny krans

Da var endelig rosettbakkelsen i boks. Disse gammeldagse kakene er de beste julekakene jeg vet om. Det er ganske tidkrevende å lage de, for det brukes et spesielt jern som dyppes i røra, og deretter i gryta med smult. En og en av gangen! Disse kakene er gode dessertkaker ved siden av krem eller is, fruktsalat eller bare med strødd melis over, som jeg pleier. Nam!
Jeg snurret sammen en krans av kunstig granbar, knøyt en hvit sløyfe og satte på klyper med snøfnugg. Pepsi følger med!
Nå skal kransen undersøkes grundig!

Ha en fin 3. søndag i advent kjære venner! Blir litt husarbeid i dag, og sport på tv. 
Klem fra Eli:)

1 kommentar:

  1. Disse er veeeldig gode og så fine de var. Søt krans du har laget og pepsi er skjønn da. :))
    Klem.

    SvarSlett