mandag 13. februar 2012

Hvit mandag

Det laver ned ute, så vårfølelsen er vanskelig å finne, men det er bare en mnd og noen dager til den første vårdagen, og det går fort;) I dag må jeg ta etterveksten på håret mitt, for det rakk jeg ikke i går. Gjør det sjøl da. Gjør alt med håret mitt sjøl, inkludert klipp. Nå er det ikke så vanskelig da, siden håret er langt, for da er det bare tupper som tas. Ellers har jeg sydd litt på morrakvisten. Hadde en bukse som har krympet i skapet, den måtte jeg sprette opp og forlenge linningen på, også en jakke med knytebelte som hadde for trange armer ved håndleddene. Jeg får klaus hvis jeg ikke kan få dratt opp armene, så jeg sprettet like godt av armene, og lagde vest av den. Gjenbruk! Vips, så hadde jeg et helt nytt sett. Skal se om jeg ikke får kjøpt noen fine knapper å bytte ut med også.
På hylla mellom vinduene i stua har jeg en & fra Skeidar som jeg har limt serviett med decopagelim, en Syngonium i "blondepotte", og et egg til te-lys.

Ha en toppers dag, alle sammen. Er plutselig tilbake! 
Klem fra Eli:)

3 kommentarer:

 1. FLINK DU. GJORT MYE ALLEREDE I DAG.
  FIN NY UKE TIL DEG.
  KLEM TOVE

  SvarSlett
 2. jammen er du flink... klipper hår.. .. Våren er der fremme.. snart ..så er den her.. I går hadde vi herig vår vær ..i dag snør det og sludder... men sånn er det på denne tida .: ha en fin uke

  kerstin

  SvarSlett
 3. Heisann å tuuusen takk for hyggelig kommentar!
  Skal si du har vært flink...nytt sett på null komma null:)
  Moro når en ser muligheten og gjenbruk er gøy:)
  Her har vi hatt litt regn i lufta i dag og pluss grader...og snøen smelter:o))
  Ha en fin fin kveld!
  Klem fra Janne

  SvarSlett