onsdag 22. februar 2012

Wallstickers = overføringsbokstaver eller klistremerker?

Nå skulle jeg egentlig vise mitt siste soveromsprosjekt, siden skriften jeg har ventet på fra Fru Rosas landhandel kom. Jeg må bare innrømme at jeg ble veldig skuffet da jeg skulle sette opp dette på veggen. Jeg har diverse skrifter rundt om i huset, men denne jeg fikk her, var noe helt annet. Jeg har lagt merke til at de kaller det wallstickers flere steder, men hvordan skal man vite om det er ordentlige ting man bestiller? Den wallstickersen jeg fikk nå, var helt umulig å overføre, da det rett og slett var klistremerker! Limet bakpå er for svakt, og hele greia detter ned fra veggen igjen. Jeg vurderte å lime det fast, men du ser jo lang vei at det ikke er pent. Æsj og dobbelt æsj! Penger i dass! Men men, jeg bestilte en nydelig madonna, som var gledelig større jeg trodde, og fikk en såpe på kjøpet. Fru Rosas landhandel har kjempemye fint, så jeg vil ikke kritisere dem. Jeg kunne jo ha sendt en mail og spurt først. Poenget mitt er at de kaller det wallstickers som en fellesbetegnelse på alle veggord. Hilde Heimdal gjør også det, men der er det "ekte vare";) Jeg skal stikke ned på Kulør for der har de også sånne ting. Må sjekke om det er ekte eller ikke der, ellers må jeg bestille på nytt. Det er jo ikke så mange pengene det er snakk om, men denne ventingen, da.........jeg er så dårlig på sånt! Er utålmodig av natur, og når jeg har prosjekter på gang, skulle de helst ha vært ferdige i går;)
Denne madonnaen var fin, synes jeg. Har ikke funnet rette plassen ennå....stua er jo full av blomster;)
Nydelig såpe! Koselig med ekstragave på kjøpet, da!

Klokka er bare 08.00 og jeg holder på med min første kaffekopp, men snart åpner vel Kulør..thihi! Kjempemasse velkommen til nye følgere! Såååå koselig at dere vil følge meg og høre på det hverdagslige gnålet mitt;)
Ha en toppers dag, alle sammen! 
Klem fra Eli:)

9 kommentarer:

 1. Grattis så mye..)) kos med så mye blomster og en kos dag..))

  aha...nå forstår jeg hvorfor en annen ikke får fjernet denne vis ordrebekreftelsen, hun har sikkert byttet til det nye..)) takk for tips..))

  ha en fin fin dag..:)

  SvarSlett
 2. og nei, her er det ingen ordrebekreftelse å taste inn..))

  SvarSlett
 3. Så bra, da er jeg kvitt problemet:)

  SvarSlett
 4. Kjedelig når man får tilsendt slike ting som ikke fungerer når man skal bruke det.

  Håper du får en fin dag :)

  Klem fra Fru Haugen Klingen

  SvarSlett
 5. Så kjedelig da....skjønner deg veldig godt, for jeg hadde klikket i vinkel tror jeg:) Madonnaen var litt av et syn - helt nydelig!
  Ser jeg har godt glipp av noen innlegg....gratulerer med dagen på etterskudd!:)
  Ønsker deg en fin dag!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 6. Så skjønn Madonna. :)
  Du må sende veggordene tilbake og få nye.
  Dette må du ikke finne deg i. Det er det samme hvor mye du betalte for den,du skal ha ny uansett.
  Klem fra meg.

  SvarSlett
 7. Er ikke mulig å sende veggord tilbake igjen. Det klistrer seg sammen. Jeg har sendt "skuffet-mail", så får vi se hva de sier. Pussig at alle andre har ordentlige veggord, mens Fru Rosas Landhandel bare har klistremerker. De står at det er veggord, og ikke et ord om at det er fake. Går ikke an å vaske den veggen, for det er kanter, og selve skriften er tjukk.

  SvarSlett
 8. Takker så masse for koslige kommentar på bloggen d:)
  Uff, skjønner at du ble irritert og frustrert over bestillingen. tror det er mye forskjellig som er på markedet hva sånne gjelder.
  Men madonnaen var jo nydelig da:)
  Her har vi max dårlig vær for tiden.
  Har for tiden kaos i stuen, med rot og maling.Skulle prøve ut den nye kalkmalingen på en vegg på stua,men det ble skuffende resultat.Hadde nok valgt for lys farge for å få ønsket effekt,fikk jeg vite da jeg ringte til forhandler å klaget.Så måtte til en mørkere nyanse og må bare vente på denne i posten.så gjenstår det å se åssen den blir på veggen.I mellomtiden får jeg bare vente og her trengs iallefall en skikkelig vask,all over:)
  Så bli ikke arbeidsløs.
  Så kos å se at du har hatt en hærlig bursdagsfeiring:)
  Kos deg
  Klem sissel

  SvarSlett